Jeg kom i kontakt med Anthon gennem hans søde pap datter Julie, som der også har heste ligesom mig.
Jeg havde 12 uger forinden, været ude for et styrt, sammen med min hest, til en military konkurrence.
Min hest blev straks kørt til kiropraktor (hun var ikke halt eller fået sår så det var en dyrlæge der skulle til) hun havde slået hoften skæv samt ryggen og blev rettet.
De efterfølgende uger var vi mange gange til kiropraktor, hun fik kraniosokral behandlinger, massage, fik rettet sit SI led, var på vandløbebånd en uge.
Hun var som sagt ikke halt men ville ikke rides, hvilket hun viste meget voldsomt. Hun begyndte at gå til angreb hvis jeg kom med en longeringsgjord eller havde den frækhed at vise hende sadlen.

Nu er det at Anthon kommer ind i billedet

Anthon kom ud til min hest, stod et stykke tid og bare lagde sine hænder på hende flere forskellige steder på hendes krop. Han brugte et pendul og så healede han lidt mere. Ærligt så tænkte jeg, ja ja jeg fortæller det da bare ikke til nogen, at jeg har været så naiv at bruge penge på sådan noget
Anthon stoppede og sagde: Nå hvordan finder vi ud af om det har hjulpet…. Vil gerne se om jeg er fuldstændig idiot
Sagde forsigtig, kan jo prøve at vise hende sadlen, ja sagde Anthon sadl hende op og prøv at rid på hende
Sadlen blev lagt på helt uden nogen form for markering fra min hest ?? Satte mig op og red lidt skridt og trav. Anthon stod imens og brugte sit pendul for at se hvor meget hendes krop kunne klare.

Efterfølgende har jeg hver morgen fået en SMS fra Anthon om hvor meget jeg må med hende hvilket er vigtigt at overholde Ellers går det den anden vej igen

Min hest må rides normalt nu i dressur, hun er endnu ikke klar til at begynde at springe igen i følge pendulet. Men hun bliver stærkere og stærkere for hver dag der går ??
Anthon har lavet en maskine der er sporet ind på hende og siden hun kom i den, har hun ikke været gået ned ??
Fantastisk at have sin glade hest tilbage som elsker at arbejde ??

Jeg er så glad for jeg fik kontakt til Anthon, han har virkelig gjort en forskel, kan kun give ham mine varmeste anbefalinger ??