Jeg kom i kontakt med Anthon gennem en veninde. Anthon havde vist aldrig behandlet heste før, og var efter sigende meget bange for heste. Jeg havde imidlertid en hest, som var dødsdømt og frikendt igen men stadig ikke helt i orden. Forløbet med denne hest havde strukket sig over flere år med dyrlæger, osteopater, sadler og deres tilretning, telepati, vandtræning, tandplejer, massage, ændrede flokvilkår og div. fysisk og psykisk ryttertræning og kiggen indad.

Alle gjorde deres job godt, ud fra det der efterhånden var indkredset som hovedårsag til udfordringerne men…….

Godmodigt drilleri førte til at Anton kom på besøg. Jeg havde inden da ikke fortalt noget om hvor hovedudfordring sad, kun om symptomerne, som var helt andet sted. Han testede med pendul, lagde hænderne på de steder det var slemt. Det var lige der årsagen var.
Anton vidste noget om frekvenser men intet om heste. Gennem alle mine spørgsmål og Antons tjekken med pendulet fik vi sammen fundet en form til genoptræning. Formen blev detaljeret og afmålt i minutter, med eller uden rytter, underlagets beskaffenhed, lige ud eller på buet spor, hvor meget, hvor lidt og hvor tit osv.
Jeg modtog efterfølgende en SMS hver dag som fortalte om status og træning.
Jeg fulgte det til punkt og prikke…… Dette er nu ca. tre år siden. Min hest er stadig i live og rides. Han har indimellem lidt fjolleri på fold, som giver tilbagefald (rotation i ryggen), men med Antons hjælp kommer det hurtigt på plads.

Efterfølgende er jeg vidende om at Anton har studeret omkring hestens anatomi og fysiologi, som lidt baggrund når han taler med “hestedamerne”, men han gør stadig det samme som første gang jeg havde ham ude.

Jeg har jævnlig kontakt med Anton når der lige er “lidt”, som er udifinerbart. Senest hvor min 5 års vallak fra den ene dag til den anden var blevet lidt stram og skæv på den ene volte. Anton kom tjekkede ham igennem fortalte hvad han “så” og det stemte fuldstændig overens med den følte skævhed (som jeg ikke havde fortalt om). Han lagde hænderne på hesten forskellige steder. Nogle steder sagde det knæk efter et stykke tid. Næste dag var min vallak flyvende. Jeg har pt. min vallak i radioni apparat hos Anton. Dette som forebyggelse. Jeg ved ikke hvad Anton gør eller kan, men noget sker der som er sundt og godt. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Anton.

-og et godt råd til Jer der vil benytte ham. Vær endelig præcise og detaljerede i Jeres spørgsmål. Jo mere præcist I spørger jo mere præcist kan I få svar. Se det som en gave, at Anthon ikke ved særlig meget om heste….. han er fordomsfri når han kommer og starter på en helt frisk.