Jeg begyndte hos Anthon, fordi jeg havde haft problemer med mit knæ i næsten 2 år. Hver gang jeg trænede, fik jeg rigtig ondt i knæet. Jeg havde prøvet en masse fysioterapeuter, men intet virkede.
Min moster kender Anthon, og tog mig med derned. Jeg fik krystaller på mit knæ, og blev sat ud og løbe, da løb tricker irritationen. Derefter begyndte det at gøre ondt, og jeg fik krystaller på igen. Jeg blev sat ud og løbe, hvorefter knæet ikke længere gjorde ondt. Jeg gik igennem en intens træningperiode, hvor jeg trænede 6 gange om ugen. I denne periode havde jeg ondt nogle få gange imens jeg vægttrænede.

Nu har jeg været hos ham igen. Her løb jeg en god tur uden at knæet gjorde ondt overhovedet. Det har jeg ikke kunnet siden min skade for 2 år siden. Jeg gik ind med, og sidder stadig tilbage med en masse skepsis, fordi det er noget jeg ikke kan forklare. Jeg kan ikke forstå hvordan et par krystaller kan få mit knæ til at holde op med at gøre ondt. Det er noget hokus pokus, men jeg må bøje mig for at det faktisk er noget hokus pokus, der virker. Den skepsis er der nok mange der sidder med, når de overvejer om de skal give det en chance.

Mit råd er: Gør det! Du taber intet ved det, og det er en behandling helt uden bivirkninger.