Hej Anthon

Jeg lovede at skrive lidt til dig, men ved ikke hvordan jeg skal udtrykke mig.

Jeg kan bare sige, at da jeg kom til dig, kan ikke huske hvornår det var, havde jeg så ondt i mine hænder og fingre. Jeg har strikket en hel del,

kunne det ikke mere. Nu har jeg strikket til Røde kors (tæpper) i flere år, holdt en pause, på din foranledning, og klarer det fint nu igen. (more…)

Anna

I mere end 25 år har jeg kæmpet med hovedpine og været igennem utallige behandlinger samt smagt rigtig meget forskellig medicin, fra læger og ikke læger, været indlagt på sygehuset mv. men intet har hjulpet men så mødte jeg en der var super god til det med nåle og så fik jeg nogle gode dage men efter 6 måneder og en masse nåle aftog effekten langsomt, men jeg havde fået et glimt og en ny viden om det kunne afhjælpes så jeg havde mod på noget nyt som jeg ikke forstår en dyt af og du prøvede at forklare det men (more…)

Kurt Nielsen

Jeg begyndte hos Anthon, fordi jeg havde haft problemer med mit knæ i næsten 2 år. Hver gang jeg trænede, fik jeg rigtig ondt i knæet. Jeg havde prøvet en masse fysioterapeuter, men intet virkede.
Min moster kender Anthon, og tog mig med derned.
read more

Mia

Jeg kom i kontakt med Anthon gennem hans søde pap datter Julie, som der også har heste ligesom mig. Jeg havde 12 uger forinden, været ude for et styrt, sammen med min hest, til en military konkurrence.
read more

Maren

Jeg kom til Anthon med en dårlig skulder. Efter en behandling, har jeg ikke haft flere smerter. Det er da fantastisk. Conny

Conny

Jeg kom i kontakt med Anthon gennem en veninde. Anthon havde vist aldrig behandlet heste før, og var efter sigende meget bange for heste. Jeg havde imidlertid en hest, som var dødsdømt og frikendt igen men stadig ikke helt i orden.
read more

Tine

Hokus Pokus virker hver gang:-)
Har gennem en del år været i Anthons magiske hænder og har ikke tænkt mig at stoppe.
Vi fik anbefalet Anthon via en tidligere kollega.
read more

Susanne Skjold Petersen

Jeg fik konstateret et meget kraftigt udbrud af adenovirus i mine øjnene. Læger og øjenlæger fortalte mig, at der intet var at gøre. Jeg måtte blot vente på at kroppen selv nedbrød denne virus. Efter ca. 2,5 uge kontaktede jeg Anthon.
read more

Jette

Jeg har haft migræne og alm. hovedpine i 22år ,jeg har prøvet alle behandlings muligheder og gået på hovedpine klinikken i 1år været til kiropraktor zoneterapi akupunktur ,og er blevet proppet med medicin hele mit liv.
read more

Samira Andalib